confetti op feest_snippers_Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking

Spandoek ontwerp

  Binnenkort een evenement voor de boeg maar geen idee (of tijd) om zelf iets te bedenken, laat staan maken? Wat te denken van een banner in de tuin of voor de deur met foto’s en/of uitspraken van het betrokken feestvarken! Een origineel en persoonlijk cadeau dat nog jaren voor een glimlach zal zorgen!

      Hoe werkt spandoek ontwerp?

  Je stuurt mij foto’s (digitaal of analoog) en wat meer informatie (interesses, hobby’s, uitspraken) van de betrokkene(-n). Na ontvangst ga ik met het ontwerp aan de slag (de standaard grootte in 80×100 cm.). Hierna stuur ik het ontwerp als PDF op en na goedkeuring stuur ik een factuur. Wanneer die is voldaan gaan we het ontwerp op een premium zeil afdrukken. Dit hoogwaardige vrachtwagendoek is licht-en weerbestendig. Na ongeveer een dag of 10 is het persoonlijke spandoek gereed en wordt deze naar u verstuurd.

      Spandoek ontwerp. Wat kost het?

  De prijs voor het ontwerpen en leveren van een spandoek 80×100 cm. van hoogwaardig vrachtwagenzeil is € 109,- (excl. verzendkosten). Natuurlijk is het ook mogelijk om mij doeken voor zakelijke toepassingen en andere maten te laten ontwerpen en leveren. Prijzen op aanvraag.

      Frame huren?

  Je kunt het doek op verschillende manieren en aan diverse materialen bevestigen; met touw of elastiek tussen bomen in de voortuin, met spijkers op een houten ondergrond of met tape op een raam, etc etc. De mooiste (en veiligste) presentatie blijft echter de bevestiging in een speciaal daarvoor ontworpen frame. Je hoeft dit frame niet zelf aan te schaffen; je kunt het huren bij Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking! Door de eenvoudige constructie en de meegeleverde handleiding is de montage een fluitje van een cent.
  De prijs voor de huur van een frame (voor een 80×100 cm doek) bedraagt EUR 25,- per week, exclusief eventuele verzendkosten. De borg bedraagt EUR 125,-
  Indien je gebruik wilt maken van een frame, kun je dit tijdens de bestelling aangeven.
  Heb je verder nog vragen over spandoekontwerp? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.