Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking_Eindhoven_Valkenswaard_Veldhoven_Geldrop_Waalre

fotorestauratie en fotobewerking

      Fotorestauratie

  Heb je een oude foto die je zeer dierbaar is maar deze foto begint te vervagen of zijn er vlekken, krassen, scheuren of verkleuringen ontstaan? Of heb je een trouwalbum dat jarenlang in een veel te vochtige kelder of op een veel te warme zolder heeft gelegen en hebben de foto’s last van schimmel?
  Wist je dat oude en beschadigde foto’s in de meeste gevallen weer te repareren zijn? Fotorestauratie en fotobewerking zijn vaak de oplossing voor dit soort problemen. Op deze pagina staan voorbeelden van foto’s die hersteld zijn en kun je zien wat het kost om zo’n foto te herstellen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.
  Door middel van moderne technieken kan ik deze gebreken vaak herstellen zodat je weer kunt genieten van een mooie en gave foto. De prijs van restauratie is afhankelijk van de staat waarin de foto/scan wordt aangeleverd. Zeer beschadigde foto’s kosten meer tijd en moeite om te bewerken dan een paar vlekjes weghalen.

       Fotobewerking.

  Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking heeft naast fotorestauratie ook veel ervaring met fotobewerking. Eenvoudige en ingewikkelde bewerkingen. Ik kan huidtinten voor je corrigeren, beeld aanzetten indien gewenst. De bewerkte afbeeldingen kun je dan gebruiken in je tijdschrift, jaarverslag of op je site.
  Het maximale uit een beeld halen. Dat is voor de presentatie van het product of uitstraling een must. De beelden worden door mij beoordeeld en pas deze waar nodig aan op scherpte, witbalans, kleurzweem, verzadiging en saturatie etc.
  Ook het omkleuren van je productfoto’s waardoor je deze niet in alle kleuren hoeft te fotograferen kan ik voor je doen. Deze bewerking is een goed alternatief voor fotografie. Soms zijn producten nog niet in alle kleuren leverbaar of is het fotograferen van van die artikelen in alle kleuren te kostbaar. Dan is deze bewerking een goede keuze.

      Fotorestauratie en fotobewerking, hoe werkt het?

  Je kunt de foto (of een scan) naar mij opsturen of persoonlijk afgeven. Ik zal deze dan beoordelen. Binnen afzienbare termijn (meestal binnen 2 werkdagen) stuur ik je dan, geheel vrijblijvend, een prijsopgave. Na jouw akkoord ga ik dan de foto(‘s) voor je herstellen. Als de bewerking afgerond is, stuur ik de originele foto en de rekening naar je op.
  Indien het een afdruk betreft, zal deze aangetekend worden verstuurd. De kosten voor het versturen zullen worden doorberekend aan de opdrachtgever. Na betaling van het factuurbedrag stuur ik ook het digitale resultaat naar je op. Tevens krijgt elke klant een persoonlijke, met code beveiligde, online gallery. Hierin plaats ik de foto(‘s) zodat je makkelijk afdrukken, vergrotingen of een canvas van de herstelde afbeelding(-en) kunt bestellen. De bestelde producten worden bij je thuis afgeleverd. De gerestaureerde en/of bewerkte afbeeldingen blijven 6 maanden online.

      Voorbeelden en prijzen van fotorestauratie:

      Voorbeelden en prijzen van fotobewerking:

  Naast bovengenoemde prijzen hanteren wij EUR 7,95 als opstartkosten.

       Fotobewerking voor een rouwkaart of bidprentje.

   1. Het overlijden van een dierbare wil je graag met respect en op passende wijze mededelen. Dit kan onder andere door een persoonlijke rouwkaart te versturen naar familie, vrienden en kennissen. Je maakt een rouwkaart persoonlijk door een foto van de overledene op de kaart te laten drukken. Het is echter vaak zo dat de beschikbare foto bewerkt moet worden omdat er storende zaken opstaan zoals bijvoorbeeld reclameborden of andere mensen. Op dit punt kan ik door fotobewerking een helpende hand bieden.
   1. Als de foto door mij is bewerkt, kunt u deze naar uw begrafenisondernemer sturen zodat de foto verwerkt kan worden in het drukwerk.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.