UITVAARTFOTOGRAFIE Rouwfotografie afscheidsfotograaf uitvaartfotograafafscheidsfotografie - uitvaartfotograaf - afscheidsfotograaf - rouwfotograaf _ Fred de Krom

fotobewerking voor rouwdrukwerk

      Persoonlijk rouwdrukwerk (zoals rouwkaarten en bidprentjes).

  Het overlijden van een dierbare wil je graag met respect en op passende wijze mededelen. Dit kan onder andere door een persoonlijke rouwkaart te versturen naar familie, vrienden en kennissen. Je maakt een rouwkaart persoonlijk door een foto van de overledene op de kaart te laten drukken. Het is echter vaak zo dat de beschikbare foto bewerkt moet worden omdat er storende zaken opstaan zoals bijvoorbeeld reclameborden of andere mensen. Op dit punt kan ik door fotobewerking voor rouwdrukwerk een helpende hand bieden.
  Naast fotografie heb ik namelijk ook veel ervaring in het bewerken en restaureren van bestaande foto’s. Ik retoucheer, restaureer en bewerk foto’s in eigen huis. Heeft u een foto die u wilt gebruiken op de rouwkaarten, gedachteniskaartjes (bidprentjes), condoleancekaartjes, het programma van de afscheidsdienst, de bedankkaart of een vergroting? Ik zorg ervoor dat deze foto met respect wordt bewerkt.
  Als de foto door mij is bewerkt, kunt u deze naar uw begrafenisondernemer sturen zodat de foto verwerkt kan worden in het rouwdrukwerk.  Een eigen afbeelding kunt u eenvoudig per email versturen naar info@freddekromfotografie.nl.
  Soms heeft u een bepaalde sfeer voor de rouwkaart in gedachten. Het bewerken van de foto kan daar zeker bij helpen. Ik kan vrijwel alle bewerkingen voor u uitvoeren. Hieronder heb ik diverse, veel gevraagde, bewerkingen voor u uitgewerkt.

       Fotobewerkingen.

  Achtergrond vervagen. Foto’s van mensen in een setting zijn vaak erg persoonlijk en mooi om te verwerken in een rouwkaart. Alleen is het natuurlijk wel zo dat je de aandacht echt graag naar de persoon zelf wil laten gaan en minder naar de achtergrond. In dat geval is het echt mooi om de achtergrond wat te vervagen.
  Foto’s samenvoegen – in elkaar laten overlopen. Ook kan ik twee foto’s in elkaar laten overlopen. Bijvoorbeeld een portret en een natuurfoto of twee portretten.
  Foto omzetten in zwart-wit of sepia. Een vaak toegepaste bewerking is het omzetten van een foto (of een gedeelte daarvan) in sepia of zwart/wit.
  Randen van de foto vervagen. Het kan heel mooi zijn om op een rouwkaart een (portret)foto te plaatsen en de randen de randen te vervagen. De rand loopt op deze manier mooi over in de achtergrond.
  Retoucheren. Wilt u een portretfoto gebruiken in de rouwkaart waar een reflectie in de bril zichtbaar is, of een flitsvlek in het gezicht. Een ander overbelicht gedeelte of heeft u een foto met rode ogen? Dit kan ik voor u retoucheren.

      Wat kost fotobewerking voor rouwdrukwerk?

  De kosten voor bovenstaande fotobewerkingen voor rouwdrukwerk zijn € 25,- per bewerking, m.u.v. foto’s in elkaar overlopen en retoucheren (afhankelijk van grootte), dit kost € 40,-. Staat uw wens niet in bovenstaande lijst? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Ik help u graag.

      Fotobewerking voor rouwdrukwerk. Hoe werkt het?

  U kunt de foto (of een scan) naar mij opsturen of persoonlijk afgeven. Ik zal deze dan gelijk naar uw wensen gaan bewerken. Als de bewerking afgerond is, stuur ik de originele (afdruk) en bewerkte foto (digitaal) inclusief de rekening naar u op.
  Tevens krijgt elke klant een persoonlijke, met code beveiligde, online gallery. Hierin plaats ik de foto zodat u snel en makkelijk afdrukken, vergrotingen of een canvas van de herstelde afbeelding(-en) kunt bestellen. De bestelde producten worden bij u thuis afgeleverd. De bewerkte afbeeldingen blijven 6 maanden online.

       Tip.

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.