fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking_eindhoven_valkenswaard_veldhoven_geldrop_waalre_3

blog over fotografie

Welkom bij de blog over fotografie van Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking. Hier kun je items vinden over fotografie en fotografische producten die je kunnen helpen om betere foto’s te maken.

    Als je op zoek bent naar goede blog over fotografie, ben je op deze hier aan het juiste adres. Hier zal ik o.a. handige fotografie tips, nieuws, reviews van producten, inspiratie en veel meer gaan posten. Kijk lekker rond en ga vooral daarna met je camera op pad!
    Wie is Fred de Krom? Ik ben professioneel fotograaf, gevestigd in Waalre. Vanaf mijn 13e is fotografie mijn passie. Van het geld dat ik verdiende met een krantenwijk kocht ik in 1975 mijn eerste camera; een Zenit B waarop je zelf alles moest instellen. Zwaar maar ik heb er veel van geleerd.
Rollei SL 66, mijn eerste middenformaat camera.
    Later kocht ik een Rollei SL-66 middenformaatcamera (nog zwaarder…) en een mechanische Nikon kleinbeeldcamera. Een al even bevlogen oom leerde me foto’s afdrukken en ik nam mijn camera overal mee naar toe. Zelfs toen ik later in militaire dienst ging, lag ie in de tank… Studeerde aan de Fotovakschool (University of Applied Photography) in Apeldoorn en werd later vertegenwoordiger in de fotobranche. Echter, het fotografenbloed kruipt waar het niet gaan kan waardoor ik inmiddels al weer een aantal jaren als fulltime fotograaf werkzaam ben.
    Met een scherp oog voor detail fotografeer ik mensen, producten en evenementen. Mijn hoofdactiviteiten zijn het maken van bruidsreportages, familiefoto’s, productfotografie (voor o.a. webshops), bedrijfsreportages, fotorestauratie (het herstellen van oude en/of beschadigde foto’s), het ontwerpen en leveren van foto-banners en het maken van foto’s die men als blikvanger aan de muur kan hangen. Uiteraard ben ik ook in te schakelen voor een feest,  jubileum of een afscheid. Ik fotografeer zowel op locatie als in de studio en werk voor particulieren, bedrijven en instellingen.

          Klik hier om meer te zien over mijn activiteiten.

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.