Bedrijfsfotograaf - zakelijke fotografie - fotograaf voor bedrijven -

BLOG

Welkom op de blog van Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking. De blog bevat items over fotografie en fotografische producten die je kunnen helpen om betere foto’s te maken.

  Welkom op de blog van Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking. De blog bevat items over fotografie die je kunnen helpen om betere foto’s te maken.
  Als je op zoek bent naar goede tips over fotografie, ben je hier aan het juiste adres. Hier zal ik o.a. handige fotografie tips, nieuws, reviews van producten, inspiratie en veel meer gaan posten. Kijk lekker rond en ga vooral daarna met je camera op pad!
  Wie is Fred de Krom?
  Ik ben professioneel fotograaf, gevestigd in Waalre. Vanaf mijn 13e is fotografie mijn passie. Van het geld dat ik verdiende met een krantenwijk kocht ik in 1975 mijn eerste camera; een Zenit B waarop je zelf alles moest instellen. Zwaar maar ik heb er veel van geleerd.
  Later kocht ik een Rollei SL-66 middenformaatcamera (nog zwaarder…) en een mechanische Nikon kleinbeeldcamera. Een al even bevlogen oom leerde me foto’s afdrukken en ik nam mijn camera overal mee naar toe. Zelfs toen ik later in militaire dienst ging, lag ie in de tank… Studeerde aan de Fotovakschool (University of Applied Photography) in Apeldoorn en werd later vertegenwoordiger in de fotobranche. Echter, het fotografenbloed kruipt waar het niet gaan kan waardoor ik inmiddels al weer een aantal jaren als fulltime fotograaf werkzaam ben.
  Met een scherp oog voor detail fotografeer ik mensen, producten en evenementen. Mijn hoofdactiviteiten zijn het maken van bruidsreportages, familiefoto’s, productfotografie (voor o.a. webshops), bedrijfsreportages, fotorestauratie (het herstellen van oude en/of beschadigde foto’s), het ontwerpen en leveren van foto-banners en het maken van foto’s die men als blikvanger aan de muur kan hangen. Uiteraard ben ik ook in te schakelen voor een feest,  jubileum of een afscheid. Ik fotografeer zowel op locatie als in de studio en werk voor particulieren, bedrijven en instellingen.
bruidsfotograaf bruidsreportage fotoreportage Fred de Krom Fotografie Waalre Eindhoven Valkenswaard Geldrop Veldhoven
VW kever cabrio tijdens bruidsreportage fotoreportage bruidsreportage bruidsfotografie bruidspaar Lilian en Stephan Eindhoven Valkenswaard Waalre Geldrop Heeze Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking fotograaf
Familiefotografie familiefotograaf familiefoto zwart wit fotoreportage Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking Best Eindhoven Veldhoven Valkenswaard Leende Heeze Helmond Eersel
moeder en dochter fotografie op station Geldrop_2
Rood herfstblad op grijze steen_Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
fotoreportage bruidsreportage bruidsfotografie bruidspaar Lilian en Stephan Eindhoven Valkenswaard Waalre Geldrop Heeze Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking fotograaf
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.