Bruidsreportage_trouwreportage_bruiloft_fotograaf

fotoreportages

      Het is JULLIE dag!

  Als reportagefotograaf (maker van fotoreportages) vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik zie de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Een ongedwongen sfeer is belangrijk want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel van de dag zelf krijgen.

      Waarom een trouwreportage van Fred de Krom Fotografie?

  Met zo’n 25 jaar ervaring in het maken van bruidsreportages zorg ik ervoor dat jullie samen een onvergetelijke dag hebben, met als resultaat foto’s die de juiste momenten van geluk en liefde uitstralen. Van het ophalen van de bruid tot de laatste dans. Hoewel Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking gevestigd is in Eindhoven (Waalre), betekent dit zeker niet dat ik alleen fotoreportages in de omgeving van Eindhoven maak. Waar jullie ook trouwen in Noord-Brabant of de rest van Nederland, België of waar ook, ik maak graag jullie fotoreportage! Specifieke wensen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

      Wat zijn jullie wensen?

  Het is jullie dag dus het belangrijkste is wat jullie zelf graag willen. Uiteraard speelt de prijs daar ook een rol in maar de insteek is dat jullie 100% genieten zonder je zorgen te maken. Hoeveel uren je me wilt inhuren is hier ook van afhankelijk. De meeste bruidsparen huren me voor 10 uur (pakket 5) in. We maken dan foto’s vanaf het begin (kapper, opmaken, aankleden) tot na het aansnijden van de bruidstaart. Indien je jullie dag compleet wilt maken met foto’s van het feest, dan is pakket 6 de beste optie. Wil je wel graag professionele foto’s van de belangrijkste momenten maar hoeft dat, wat jullie betreft, niet zo heel lang te duren, dan zijn pakketten 1 en 2 een goede keuze.

      Een beveiligde pagina voor elke klant.

  Alle klanten krijgen na hun fotoreportages een eigen, met code beveiligde pagina. Hierdoor kun je snel alle foto’s aan jullie vrienden en familie laten zien en kan men eenvoudig foto’s, vergrotingen, afdrukken op hout, rvs, canvassen etc. bestellen. Deze fotopagina met jullie trouwfoto’s blijft 6 maanden online.

      Tarieven voor fotoreportages.

  Wat zijn precies de tarieven van een fotograaf voor het vastleggen van fotoreportages? Elke trouwreportage is afhankelijk van verschillende wensen en budgetten. Daarom heeft Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking de tarieven zo gemaakt dat er voor iedereen een oplossing is. Ook voor jullie trouwdag!
  Er wordt gewerkt met verschillende pakketten en samen gaan we op zoek naar het pakket dat het best past bij jullie wensen. Natuurlijk kunnen de pakketten worden uitgebreid met een digitaal fotoalbum en via jullie persoonlijke (en beveiligde) pagina kun je foto’s, vergrotingen of een afdruk op canvas, hout of rvs bestellen.
  Reistijd/brandstofkosten € 0,73 per gereden km vanaf Waalre (mijn huisadres). Graag een extra uur bijboeken? Geen probleem. Dit kost € 150,- per extra uur fotografie. Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.

      Kennismakingsgesprek?

  Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als fotograaf op jullie bruiloft? Geef dan jullie wensen door voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kun je doen via het contactformulier. Tijdens het persoonlijke gesprek vertel ik graag meer over alle mogelijkheden met betrekking tot fotografie op jullie speciale dag zodat jullie optimaal zijn voorbereid op de trouwdag en natuurlijk op jullie trouwreportage!
  Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer 06 189 861 99.

         Kijk ook eens op mijn pagina’s BruidsetiquetteenTips voor bruidsparen“.

         Meer voorbeelden zien? Klik dan op de Portfolio button hieronder.

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.