bruid_bruidsreportage_bruidsfotografie_fotoreportage_fotorapportage_lilian-en-stephan-nuenen_eindhoven_valkenswaard_waalre_eindhoven_fotograaf_fred-de-krom-fotografie-beeldbewerking_33

FOTOREPORTAGES

FOTOREPORTAGES

      Het is JULLIE dag!

  Als reportagefotograaf vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, om zo de mooiste en belangrijkste herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik zie de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens weer te poseren. Het is juist belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is want dit zal resulteren in sfeervolle, unieke foto’s. Trouwfoto’s die je later nog bekijkt en waarvan jullie weer het gevoel krijgen van de dag zelf.
  Met mijn bruidsreportages zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten geluk uitstralen. Van het ophalen van de bruid tot het aansnijden van de taart. Hoewel Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking gevestigd is in Waalre, betekent dit zeker niet dat ik alleen fotoreportages in de omgeving van Waalre (Eindhoven) maak. Waar jullie ook trouwen in Noord-Brabant of de rest van Nederland en België, ik maak graag jullie fotoreportage! Specifieke wensen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

      Wat zijn jullie wensen?

  Het is jullie dag dus het belangrijkste is wat jullie zelf graag willen. Natuurlijk speelt de prijs daar ook een rol in maar de insteek is dat jullie 100% genieten zonder je zorgen te maken. Hoeveel uren je me wilt inhuren is hier ook van afhankelijk; de meeste bruidsparen huren me voor 10 uur (pakket 5) in. Ik maak dan foto’s vanaf het begin (kapper, opmaken, aankleden) tot na het aansnijden van de bruidstaart. Wil je jullie dag compleet maken met foto’s van het feest, dan is pakket 6 de beste optie. Wil je wel graag professionele foto’s van de belangrijkste momenten maar hoeft dat, wat jullie betreft, niet zo heel lang te duren, dat zijn pakketten 1 en 2 een goede keuze.

      Een beveiligde pagina voor elke klant.

  Elke klant krijgt na de fotoreportage een eigen, met code beveiligde pagina. Hierdoor kun je snel alle foto’s aan jullie vrienden en familie laten zien en kan men eenvoudig foto’s, vergrotingen, afdrukken op hout, rvs, canvassen etc. bestellen. Deze fotopagina blijft 6 maanden online.

      Tarieven voor fotoreportages.

  Wat zijn precies de tarieven van een fotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag? Voor elke trouwreportage zijn er verschillende wensen en budgetten. Daarom heeft Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking de tarieven zo gemaakt dat er voor iedereen een oplossing is. Ook voor jullie trouwdag!
  Ik werk met verschillende pakketten en samen gaan we op zoek naar het pakket dat het best past bij jullie wensen. Natuurlijk kunnen de pakketten worden uitgebreid met een digitaal fotoalbum en via jullie persoonlijke (en beveiligde) pagina kun je foto’s, vergrotingen of een afdruk op canvas, hout of rvs bestellen.
2 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
Ongeveer 100 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
Persoonlijke, beveiligde fotopagina (webshop).
€ 599,-

 

4 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
Ongeveer 150 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
Persoonlijke, beveiligde fotopagina (webshop).
€ 899,-

 

6 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
5 nabewerkte foto’s binnen 24 uur aangeleverd om zelf te delen (te downloaden via WeTransfer).
Ongeveer 200 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
Persoonlijke, beveiligde fotopagina (webshop).
€ 1199,-

 

8 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
10 nabewerkte foto’s binnen 24 uur aangeleverd om zelf te delen (te downloaden via WeTransfer).
Ongeveer 250 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
Persoonlijke, beveiligde fotopagina (webshop).
€ 1399,-
10 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
15 nabewerkte foto’s binnen 24 uur aangeleverd om zelf te delen (te downloaden via WeTransfer).
Ongeveer 300 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
Persoonlijke beveiligde fotopagina (webshop).
Bestseller (65% van alle fotoreportages)!
€ 1599,-

Meest geboekt!

12 uur fotografie (en de benodigde nabewerkingstijd).
20 nabewerkte foto’s binnen 24 uur aangeleverd om zelf te delen (te downloaden via WeTransfer).
Ongeveer 350 nabewerkte foto’s in hoge resolutie. Verzending via WeTransfer.
De ultieme fotoreportage!
Persoonlijke beveiligde fotopagina (webshop).
€ 1899,-

 

Albums maken het af!
Een extra optie bij jullie reportage is een trouwalbum met sublieme afdrukkwaliteit. De prijs van het album is afhankelijk van het type, formaat en aantal pagina’s. Een album maakt een bruidsreportage pas compleet zodat je bij het doorkijken van het boek bij iedere bladzijde weer voelt hoe gaaf het was. Zo kijk je jaren later, samen met je partner of met de kinderen die er intussen misschien bijgekomen zijn, weer terug op jullie mooiste dag en kun je alles herbeleven.
Professioneel.
Het luxe fotoboek dat ik bij een bruidsreportage lever wordt door mij digitaal samengesteld en ontworpen. Deze boeken zijn van professionele kwaliteit en gedrukt op professioneel fotopapier. De natuurlijke UV-bescherming van het hoogwaardige fotopapier beschermt de foto´s jarenlang tegen de aantasting van de straling van de zon. Met de UV-bescherming heeft het fotoalbum een levensduur tot wel 200 jaar. Het heeft een leren of gedrukte kaft met een zeer ruime keuze aan mogelijkheden. Vlakliggende pagina´s worden altijd als één pagina belicht. Door deze techniek ligt het fotoboek extreem vlak en ontstaat er geen storende vouw of naad in het midden van het fotoboek. Dit is ideaal om grotere foto´s over twee pagina´s te plaatsen. Standaard heeft dit boek een formaat van 30 x 30 cm. Uiteraard zijn er allerlei mogelijkheden qua formaat en aantal pagina’s. Bovendien kun je een hele mooie luxe bewaardoos aanschaffen bij het album.
Uitvoeringen en prijzen.
Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik jullie vrijwel alle mogelijkheden laten zien zodat dat jullie kunnen aangeven wat jullie het mooist vinden. Ik kan jullie dan vertellen wat dat gaat kosten. Er is al een 30×30 cm. album met coverfoto voor € 239,-
Ouderalbums.
Het is ook mogelijk om ouderalbums te laten maken: een klein boekje van 12×12 of 19×19 cm in dezelfde opmaak en kwaliteit. Daar doe je je moeder vast een groot plezier mee!
Ontwerp en levering.
Welk album je ook kiest, voor het naar de drukker gaat krijgen jullie het door mij gemaakte ontwerp eerst als PDF te zien. Samen zorgen we dat jullie favoriete foto’s de mooiste plek krijgen in het album en dat iedereen die jullie lief is er vaak genoeg in staat. Pas als jullie akkoord zijn, gaat het ontwerp naar de drukker en is het album na zo’n 14 dagen gereed.
Bruidsalbum met geschenkdoos Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
Bruidsalbum Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
Bruidsalbum Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
Bruidsalbum Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
Digitaal fotoalbum_Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking
Mini-albums
Een praktische en elegante manier om foto´s te presenteren. Dankzij de speciale vouwtechniek, kunnen de mini-albums gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen. Als cadeau of decoratie in huis of op kantoor een super idee!
De mooiste herinneringen van een bruiloft, doop, communie, huwelijk en een afscheid vinden een plekje op dit prachtige cadeautje. Natuurlijk kan ik deze albums ook van tekst voorzien.
De mini-albums zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
7 x 9 (12 foto’s)
7 x 9 (16 foto’s)
9 x 9 (10 foto’s)
9 x 9 (14 foto’s)
9 x 11 (10 foto’s)
10 x 15 (12 foto’s)
13 x 18 (8 foto’s)
15 x 10 (8 foto’s)
Prijzen zijn op aanvraag (prijsindicatie; € 17,50) en afhankelijk van de grootte, het aantal foto’s en het aantal identieke mini-albums.
Fotoreportages
  Reistijd/brandstofkosten € 0,73 per gereden km vanaf Waalre (mijn huisadres). Een extra uur bijboeken? Geen probleem. Dit kost € 150,-  per extra uur fotografie. Andere opties qua uren zijn eventueel in overleg mogelijk.

      Kennismakingsgesprek?

  Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als fotograaf op jullie bruiloft? Geef dan jullie wensen door voor een kennismakingsgesprek. Dit kun je doen via het contactformulier. Tijdens het persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer over alle mogelijkheden met betrekking tot fotografie op jullie speciale dag.
  Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer 06 189 861 99. Verder staan er nog wat tips en trucs op de pagina “Tips voor bruidsparen”.
  Meer voorbeelden zien? Klik dan hieronder op de “Portfolio” button.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.