fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking_eindhoven_valkenswaard_veldhoven_geldrop_waalre_3

Reviews.

    Een fotograaf vinden voor jouw opdracht kan een lastige klus zijn. Het kiezen van een geschikte fotograaf begint vaak met het vergelijken van portfolio’s. Sommige fotografen zijn echte specialisten die zich gericht hebben op één bepaalde vorm van fotografie. Sluit deze specialisatie wel aan bij jouw opdracht en wat misschien nog belangrijker is; heb je wel een klik met deze fotograaf?
    Dat laatste punt wordt steeds belangrijker, zeker als het om fotografie van mensen gaat zoals met een fotoshoot op locatie, bruidsreportages, familiefotografie of een fotoreportage van een uitvaart of afscheid.
    Om te zien of mijn fotografie wel bij jou en jouw opdracht past staan er redelijk wat foto’s op deze website. Om de keuze nog wat makkelijker te maken heb ik hieronder wat reviews van andere klanten geplaatst zodat je kunt zien wat hun ervaringen zijn. Heb je nog vragen over de reviews, twijfel je nog of wil je mij beter leren kennen dan mag je me altijd een bericht sturen (via de onderstaande contact-button) of me bellen (06 189 861 99).

          Reviews over Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking:

Zeer snel en goed resultaat geleverd. Aanbevelenswaardig voor foto restauratie.
Albert Veijer – fotorestauratie 
Zeer professionele fotograaf, zeer betrokken. Dit weten wij uit ervaring te delen. Fred heeft de afgelopen jaren diverse foto’s van ons gezin gemaakt. Fred heeft onze kinderen, de 50 jarige bruiloft van mijn ouders en het afscheid van mijn moeder, bijzonder gefotografeerd. We kijken terug met een lach en een traan, maar de mooie foto’s hebben we nog! We zijn Fred zeer dankbaar dat hij deze momenten heeft vast gelegd. Bedankt! Je verdient een 10
Hanneke de Vaan – afscheidsfotografie en fotoshoot op locatie 
Wat een super dag! Met Fred goede en fijne afspraken kunnen maken voor onze bruiloft. hij was op alles voorbereid en alles was mogelijk. we waren zo op ons gemak dat we niet meer door hadden dat Fred er was en van de momenten hebben genoten. Ook de super mooie foto’s hebben we erg snel gekregen. kortom een echte aanrader! Tot de volgende fotoshoot Fred!
Danique en Martijn – bruidsreportage
Fred kwam hier voor het fotograferen van producten, deze zijn erg mooi geworden en helemaal naar wens. Ook heeft Fred fotos gemaakt van onze dieren…super blij mee! Zeker een aanrader 👍🏻
Margo Bouvrie-Faassen – product fotografie en dieren fotoshoot 
Een gekregen cadeau waarvan we dachten: oké ….. Maar wat was het gezellig,, leuk en spontaan. Ongedwongen foto’s waar we nu erg blij mee zijn. Blijkt een TOP cadeau!
Francien Willems – fotoshoot cadeaubon, fotoshoot op locatie
Fred kan kinderen en volwassenen erg op hun gemak stellen, zodat hij er vervolgens mooie spontane foto’s van kan maken. We genieten er nog iedere dag van. (Want ze hangen in de woonkamer 😊)
Fam. Rijnen – familie fotoshoot 
Nette foto’s, goed georiënteerde website. Familie was er erg blij mee! Fred is zeker aan te raden aan anderen en houd zich netjes aan de afspraak.
Joeri van Leijden – fotoshoot op locatie
Met onze familie voor de zomervakantie een fotoshoot gehad, nog ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn moeder. Fred heeft prachtige foto’s gemaakt, wij zijn super tevreden.
Anneke Diepstraten-van Unen – familie fotoshoot

        Zelf een review schrijven?

    Dat kan. Graag zelfs! Je kunt jouw ervaringen delen door een eigen review te schrijven. Klik hiervoor op de button “review schrijven” hieronder. Bedankt alvast voor de moeite.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.