• Bruidsreportage_trouwreportage_bruiloft_fotograaf
 • Workshop cursus training productfotografie in eigen fotostudio Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking Eindhoven Den Bosch Weert Lommel Pelt Achel
 • Zwanger stel bij ven, voor berkenbos in Valkenswaard.
 • Dierenfotograaf_fotoshoot van dieren
 • Trouwreportages_Den Bosch_Eindhoven_Veldhoven
 • Evenementenfotografie
fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking_eindhoven_valkenswaard_veldhoven_geldrop_waalre_3

reviews

  Een fotograaf vinden voor jouw opdracht kan een lastige klus zijn. Het kiezen van een geschikte fotograaf begint vaak met het vergelijken van portfolio’s. Sommige fotografen zijn echte specialisten die zich gericht hebben op één bepaalde vorm van fotografie. Sluit deze specialisatie wel aan bij jouw opdracht en wat misschien nog belangrijker is; heb je wel een klik met deze fotograaf?
  Dat laatste punt wordt steeds belangrijker, zeker als het om fotografie van mensen gaat zoals met een fotoshoot op locatie, bruidsreportages, familiefotografie of een fotoreportage van een uitvaart of afscheid.
  Om te zien of mijn fotografie wel bij jou en jouw opdracht past staan er redelijk wat foto’s op deze website. Om de keuze nog wat makkelijker te maken heb ik hieronder wat reviews van andere klanten geplaatst zodat je kunt zien wat hun ervaringen zijn. Heb je nog vragen over de reviews, twijfel je nog of wil je mij beter leren kennen dan mag je me altijd een bericht sturen (via de onderstaande contact-button) of me bellen (06 189 861 99).

          Reviews over Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking:

Hij was fotograaf op de bruiloft van onze dochter en kan niet anders zeggen dan GEWELDIG … mooie foto’s en ook als persoon een toevoeging aan een hele mooie dag ❣️❣️❣️
Bianca en Bob – bruidsreportage
Fred is een vakkundige fotograaf, die ons tijdens onze bruiloft onopvallend maar erg goed gefotografeerd heeft! Ook tijdens de fotoshoot heeft hij ons origineel en prachtig weten vast te leggen! We zullen hem ten alle tijden aanraden bij andere. Naderhand ook het trouwalbum via Fred laten samenstellen en hier is de goede kwaliteit ook zichtbaar! Bedankt, Lieke & Patrick
Lieke en Patrick – bruidsreportage

Een geweldige, professionele fotograaf die onze grote dag heel mooi heeft vastgelegd.

Dank je wel Fred!

Chantal en Leonardo – bruidsreportage

Wij zijn in juni getrouwd en hebben dankzij Fred prachtige herinneringen gekregen aan onze grote dag. Fred denkt mee in alles, opstellingen, locaties, dagindeling, je kunt het zo gek niet bedenken of Fred heeft eraan gedacht. Naast dat Fred aan alles denkt is hij zelf zeer fijn om erbij te hebben. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Kortom, een leuke gezellige fotograaf die er alles aan zal doen om je dag en de foto’s perfect te maken. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen zeker vaker een beroep op je doen.
Martijn en Annelies – bruidsreportage
Wij hebben de fotoshoot als zeer prettig ervaren, Fred de fotograaf was heel ontspannen en super leuk met onze kleinkinderen zodat deze het ook heel leuk vonden om op de foto te gaan. Ook werd er de tijd genomen om mooie foto’s te maken, in de mooie natuur welke Fred had voorgesteld. We zijn super blij met het eindresultaat. Fred super bedankt ook namens ons mam.
Fam. Willems – fotoshoot op locatie
Fred is een top fotograaf en zorgt ervoor dat iedereen met plezier voor de camera staat. Mijn vriend en ik zijn beide niet echt gewend aan foto’s maar Fred heeft ervoor gezorgd dat we het zelfs heel erg leuk vonden om te doen! En het resultaat is boven verwachting! Leuke spontane foto’s met een twist! Oog voor het object zowel als omgeving. Ik raad iedereen aan om langs Fred te gaan!
Elke en Rick – zwangerschaps fotoshoot op locatie
In mei hebben we met heel het gezin (6 personen) een fotoshoot laten doen door Fred. Dit was echt top geregeld. Niks was teveel, Fred dacht mee in de opstellingen, had leuke ideeën en ziet mooie achtergronden. Ook in de communicatie hadden we steeds snel een reactie. Tijdens de fotoshoot is een aantal keer de vraag gesteld “Fred, zou je nog een foto van ons samen of in deze opstelling willen maken?” Natuurlijk was steevast het antwoord. En ook eerlijk als hij denkt dat een andere opstelling tot een mooier resultaat leidt. Mooie, kwalitatief goede en toffe foto’s zijn het resultaat. Heel blij mee!! Nogmaals dank.
Ingeborg – fotoshoot op locatie
Zeer snel en goed resultaat geleverd. Aanbevelenswaardig voor foto restauratie.
Albert Veijer – fotorestauratie 
Zeer professionele fotograaf, zeer betrokken. Dit weten wij uit ervaring te delen. Fred heeft de afgelopen jaren diverse foto’s van ons gezin gemaakt. Fred heeft onze kinderen, de 50 jarige bruiloft van mijn ouders en het afscheid van mijn moeder, bijzonder gefotografeerd. We kijken terug met een lach en een traan, maar de mooie foto’s hebben we nog! We zijn Fred zeer dankbaar dat hij deze momenten heeft vast gelegd. Bedankt! Je verdient een 10
Hanneke de Vaan – afscheidsfotografie en fotoshoot op locatie 
Wat een super dag! Met Fred goede en fijne afspraken kunnen maken voor onze bruiloft. hij was op alles voorbereid en alles was mogelijk. we waren zo op ons gemak dat we niet meer door hadden dat Fred er was en van de momenten hebben genoten. Ook de super mooie foto’s hebben we erg snel gekregen. kortom een echte aanrader! Tot de volgende fotoshoot Fred!
Danique en Martijn – bruidsreportage
Fred kwam hier voor het fotograferen van producten, deze zijn erg mooi geworden en helemaal naar wens. Ook heeft Fred fotos gemaakt van onze dieren…super blij mee! Zeker een aanrader ??
Margo Bouvrie-Faassen – product fotografie en dieren fotoshoot 
Een gekregen cadeau waarvan we dachten: oké ….. Maar wat was het gezellig,, leuk en spontaan. Ongedwongen foto’s waar we nu erg blij mee zijn. Blijkt een TOP cadeau!
Francien Willems – fotoshoot cadeaubon, fotoshoot op locatie
Fred kan kinderen en volwassenen erg op hun gemak stellen, zodat hij er vervolgens mooie spontane foto’s van kan maken. We genieten er nog iedere dag van. (Want ze hangen in de woonkamer ?)
Fam. Rijnen – familie fotoshoot 
Nette foto’s, goed georiënteerde website. Familie was er erg blij mee! Fred is zeker aan te raden aan anderen en houd zich netjes aan de afspraak.
Joeri van Leijden – fotoshoot op locatie
Met onze familie voor de zomervakantie een fotoshoot gehad, nog ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn moeder. Fred heeft prachtige foto’s gemaakt, wij zijn super tevreden.
Anneke Diepstraten-van Unen – familie fotoshoot

        Zelf een review schrijven?

  Dat kan. Graag zelfs! Je kunt jouw ervaringen delen door een eigen review te schrijven. Klik hiervoor op de button “review schrijven” hieronder. Bedankt alvast voor de moeite.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.