Compilatie van 4 huisdieren. Fred de Krom fotografie en beeldbewerking.

dierenfotografie

      Spontane dierenfotografie. Een waardevolle herinnering!

    Mooie foto’s van jouw dier! Als dierenliefhebber ben ik gedreven om van jouw huisdier karaktervolle foto’s te maken. Jouw hond, kat, paard of konijn worden met liefde gefotografeerd. Als portret, in actie of een foto samen met het baasje. Geen stress tijdens de fotosessie maar enkel en alleen veel geduld, plezier en gekwispel zodat jouw dier kan schitteren! Het levert altijd mooie, spontane beelden op.

      Hoe werkt zo’n fotoshoot?

    Nadat we samen een geschikte locatie hebben uitgekozen, ontmoeten we elkaar op die locatie op het afgesproken tijdstip. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van jullie wensen en de speelsheid en mobiliteit van het dier. Voor het mooiste resultaat geef ik, indien nodig, tijdens het fotograferen kleine aanwijzingen. Belangrijk is dat zowel het dier als het baasje zich happy voelen. Die uitstraling zie je terug in de foto’s.

      Na de fotosessie.

    Tijdens de reportage maak ik redelijk wat foto’s. Ik selecteer alleen de leukste en beste foto’s en bewerk daarna de geselecteerde foto’s. Waar nodig worden storende elementen weggewerkt. Ongeveer een week na jullie fotoshoot ben ik gereed met alle bewerkingen en stuur jullie via WeTransfer een link om de bestanden te downloaden.
    Tevens krijgt elke klant na de fotoshoot een eigen, met code beveiligde pagina. Hierdoor kun je snel alle foto’s aan jullie vrienden en familie laten zien en kan men eenvoudig foto’s, vergrotingen, afdrukken op hout, rvs , canvassen etc. bestellen. Deze fotopagina blijft 6 maanden online.

      Dierenfotografie, wat kost het?

    De genoemde prijzen zijn exclusief reistijd/brandstofkosten € 0,73 per gereden km vanaf Waalre (mijn huisadres). Het tarief is inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte en uitstraling. De beelden zijn gelijk te gebruiken. Er worden geen onbewerkte beelden geleverd.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.