Rose bankje bij kasteel Geldrop_Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking_fotorestauratie_fotoherstel
 • Model for one day_Eindhoven
 • Zwanger stel bij ven, voor berkenbos in Valkenswaard.
 • Familie_Gezin_Fotoshoot_Locatie

fotoshoot op locatie

     Fotoshoot op locatie. Spontane en ongedwongen fotografie!

  Een fotoshoot op locatie zoals een familie/gezins-fotoshoot maken we samen! Door een ontspannen sfeer, veel interactie, leuke momenten en emotie krijg je de mooiste foto’s. Door niet te lang stil te staan bij het maken van de foto’s maar gewoon lekker bezig te zijn krijg je de meest spontane familiefoto’s. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we bijvoorbeeld naar een park, een industriële locatie of een andere plek die jullie voorkeur heeft. Omdat we buiten zijn in een leuke omgeving voelen zowel volwassenen als kinderen zich op hun gemak. Dit is nou precies wat ik probeer vast te leggen. Het vrije gevoel zie je terug op bijna elke familie foto. Eigenlijk maken we een leuke wandeling en zoeken de mooiste plekken waar we de familie foto’s gaan maken.
  Tijdens de fotosessie maken we groepsfoto’s maar ook individuele foto’s en alle andere gewenste combinaties zodat we een gevarieerde set aan foto’s hebben.
  Een fotoshoot op locatie kan goed worden gecombineerd met een weekendje weg, vakantie, (familie)reünie, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, etc.

     Fotografie van jonge kinderen.

  Omdat het belangrijk is dat kids aan mij en de camera wennen, beginnen we rustig. Zeker bij jonge kinderen is dit erg belangrijk. Ik maak geen standaard geposeerde foto’s, maar laat me meer leiden door de kinderen. Als dit betekent dat ik in bomen moet klimmen, achter de kinderen aan moet rennen of kruipen, doe ik dat graag, hierdoor krijg je de meest spontane foto’s. Uiteraard zullen er ook momenten zijn waarbij ik een beetje stuur, zoals bij groepsfoto’s, maar ik streef altijd naar spontaniteit.

     En wat te denken van een Social Media portret-serie?

  Tegenwoordig gebeurt vrijwel alles online en mede dankzij de social media kanalen is het mogelijk om meteen een goede eerste indruk te maken door op te vallen. Dat begint natuurlijk met een goede foto. Mensen willen weten wie ze voor zich hebben en door een duidelijke foto te plaatsen kun je meteen goed overkomen. Maak een afspraak en laat je professioneel fotograferen zodat ook jij opvalt!
  Ook voor zakelijke klanten kan ik mooie portretfoto’s voor LinkedIn of andere social media maken. Voor bedrijven is het namelijk ook van groot belang dat medewerkers er representatief uitzien op LinkedIn, aangezien zij het gezicht van het bedrijf zijn. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat elke werknemer van het bedrijf een professionele LinkedIn profielfoto heeft.

     Hoe werkt zo’n fotoshoot op locatie?

  Wij ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en tijdstip. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur (1/2 uur voor een Social Media portret), afhankelijk van jullie wensen en de grootte van de groep. Voor het mooiste resultaat geef ik jullie, indien nodig, tijdens het fotograferen kleine aanwijzingen. Belangrijk is dat jullie je happy voelen. Dat zie je terug in de foto’s.

     Na de fotosessie.

  Tijdens de reportage maak ik redelijk wat foto’s. Ik selecteer alleen de leukste en beste foto’s en bewerk daarna de geselecteerde foto’s. Waar nodig worden storende elementen weggewerkt. Ongeveer een week na jullie fotoshoot ben ik gereed met alle bewerkingen en stuur jullie via WeTransfer een link om de bestanden te downloaden.Tevens krijgt elke klant na de fotoshoot een eigen, met code beveiligde pagina. Hierdoor kun je snel alle foto’s aan jullie vrienden en familie laten zien en kan men eenvoudig foto’s, vergrotingen, afdrukken op hout, rvs , canvassen etc. bestellen. Deze fotopagina blijft 6 maanden online.

     Wat kost een fotoshoot op locatie?

  De genoemde prijzen zijn exclusief reistijd/brandstofkosten à € 0,73 per gereden km vanaf Waalre (mijn huisadres). Het tarief is inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte en uitstraling. De beelden zijn gelijk te gebruiken. Er worden geen onbewerkte beelden geleverd.

         Tips:

Knop naar de fotoshoot op locatie pagina

            Cadeautip; Cadeaubon voor een fotoshoot op locatie!

            Kijk ook eens op mijn pagina “Kledingtips voor fotoshoots”.

            Als je meer voorbeelden wilt zien klik je hieronder op de  “Portfolio”-button.

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.