Fred de Krom fotografie_Over Fred_fotograaf

over Fred

  Mijn naam is Fred de Krom, professioneel fotograaf gevestigd in Waalre (bij Eindhoven).
  Op deze “over Fred de Krom” pagina zal ik jullie wat meer te vertellen over mijn prachtige vak.
  Vanaf mijn 13e is fotografie mijn passie. Van het geld dat ik verdiende met een krantenwijk kocht ik mijn eerste camera; een Zenit B waarop je zelf alles moest instellen. Zwaar maar ik heb er veel van geleerd. Later kocht ik een Rollei SL-66 middenformaatcamera (nog zwaarder…) en een mechanische Nikon kleinbeeldcamera.
  Een al even bevlogen oom leerde me foto’s afdrukken en ik nam mijn camera overal mee naar toe. Zelfs toen ik later in militaire dienst ging, lag mijn camera in de tank… Studeerde aan de Fotovakschool (University of Applied Photography) in Apeldoorn en werd later account manager in de fotobranche. Echter, het fotografenbloed kruipt waar het niet gaan kan waardoor ik inmiddels al weer een aantal jaren als fulltime fotograaf werkzaam ben.
  Met een scherp oog voor detail fotografeer ik mensen, dieren, producten en evenementen. Mijn hoofdactiviteiten zijn het maken van bruidsreportages, productfotografie (voor o.a. webshops), portretten, bedrijfsreportages, fotorestauratie (het herstellen van oude en/of beschadigde foto’s), het ontwerpen en leveren van foto-banners en het maken van foto’s die men als blikvanger aan de muur kan hangen. Uiteraard ben ik ook in te schakelen voor een feest, familiefoto’s, jubileum of een afscheid. Ik fotografeer zowel op locatie als in de studio en werk voor particulieren, bedrijven en instellingen.
  En als ik eens een uurtje vrij ben, ga ik graag met mijn camera de natuur (of de stad) in. Hieronder heb ik wat foto’s gezet zodat je een idee krijgt van wat ik dan zoal voor de lens krijg. Het strand en alles daar omheen heeft wel mijn voorkeur. De laatste tijd ben ik ook wat meer aan het experimenten zoals met HDR-fotografie. Ik zal daar hier binnenkort wat meer resultaten van laten zien.
  Als er vragen zijn of als je een afspraak wilt maken kun je me een bericht sturen via het contactformulier.

REFERENTIES:

fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
Azero Interiors
Gemeentelogo Weert
Gard en Care logo
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.