confetti op feest_snippers_Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking

  FOTOSHOOT CADEAUBON

      Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau?

  Heb je er wel eens aan gedacht om iemand te verrassen met een fotoshoot cadeaubon? Geef dan nu een fotoshoot cadeau! Met een cadeaubon van Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking kan de ontvanger zelf bepalen welke fotoshoot hij/zij graag zou willen. Met een fotoshoot cadeaubon geef je iemand een uniek en onvergetelijk cadeau.

  1. De prijs voor een Social Media Portretshoot van één persoon is € 99,-. Een fotoshoot van één persoon kost € 125,-. Voor een fotoshoot van maximaal 10 personen is de prijs € 139,- en voor een fotoserie van 11 personen of meer is de prijs € 159,-.

  1. Wil je een uitgebreider pakket cadeau geven? Neem dan contact met me op, zodat we samen een mooi cadeau kunnen samenstellen. Bij een uitgebreider pakket kun je denken aan een shoot met vergroting/canvas/foto op rvs of inclusief een album.

  1. Enkele ideeën: een familiefotoshoot, bedrijfsfotoshoot, productfotoshoot, kinderfeestfotoshoot, vrijgezellenfotoshoot, teamfotoshoot, afdelingsfotoshoot en een vriendenfotoshoot. En wat te denken van een fotoreportage van het favoriete huisdier? Kortom, wil je eens iets anders geven dan een bos bloemen of een flesje, dan is dit een origineel alternatief. Ook zeer gewaardeerd door (startende) ondernemers!

  1. De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten (à € 0,73 per gereden km) vanaf Waalre (mijn huisadres) en eventuele parkeerkosten.

 •       Een fotoshoot cadeau geven?

   Wanneer je een fotoshoot cadeaubon bestelt, kun je kiezen voor een digitale cadeaubon per email (deze is zelf te printen) of een cadeaubon per post.

        Hoe werkt het?

   Als je een fotoshoot cadeaubon wilt bestellen kun je het beste onderstaand formulier invullen en versturen. Natuurlijk kun je me ook een email sturen of bellen met de naam van de ontvanger(-s) en de schenker(-s) van de bon. Je kunt ook eventueel vermelden ter gelegenheid waarvan de bon wordt aangeboden. Na ontvangst van deze mail ga ik de bon ontwerpen. Als het ontwerp gereed is stuur ik je de rekening en als deze is voldaan ook de cadeaubon. De ontvanger van de bon kan zelf contact met me opnemen om een geschikte datum te prikken. De foto’s worden na de shoot in hoge resolutie geleverd via We Transfer. Om het bestellen van o.a. foto’s, vergrotingen, afdrukken op canvas, hout of rvs makkelijker te maken, zal er ook een beveiligde fotopagina (webshop) worden aangemaakt. De cadeaubon is een jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld.

  Fotoshoot cadeaubon

             Bestelformulier fotoshoot cadeaubon.

  error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.