Fotoshoot cadeaubon_Foto waardebon_geef een fotoshoot cadeau_fred de krom fotografie Eindhoven_Weert_Valkenswaard_Dommelen_Helmond_Geldrop

fotoshoot cadeaubon

      De fotoshoot cadeaubon, een uniek en persoonlijk cadeau!

  Heb je er wel eens aan gedacht om iemand te verrassen met een fotoshoot? Geef dan nu een fotoshoot cadeaubon! Met zo’n fotografie waardebon van Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking kan de ontvanger zelf bepalen wanneer en welke fotoshoot hij/zij graag zou willen want deze waardebon is 2 jaar geldig. Een fotoshoot cadeaubon staat garant voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Hieronder staan enkele voorbeelden.

      Enkele andere ideeën.

  Een fotoshoot cadeaubon kun je ook geven voor een familiefotoshoot, bedrijfsfotoshoot, productfotoshoot, kinderfeestfotoshoot, vrijgezellenfotoshoot, teamfotoshoot, afdelingsfotoshoot en een vriendenfotoshoot. Kortom, wil je eens iets anders geven dan een bos bloemen of een flesje, dan is dit een origineel alternatief. Ook zeer gewaardeerd door (startende) ondernemers!
  De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten (à € 0,73 per gereden km) vanaf Waalre (mijn huisadres) en eventuele parkeerkosten.

      Een uitgebreider cadeau?

  Wil je een uitgebreider pakket cadeau geven? Neem dan contact met me op, zodat we samen een mooi cadeau kunnen samenstellen. Bij een uitgebreider pakket kun je denken aan een shoot met vergroting/canvas/foto op rvs of inclusief een album.

      Hoe bestel je een fotoshoot cadeaubon?

  Als je een fotoshoot cadeaubon wilt bestellen kun je het beste onderstaand formulier invullen en versturen. Natuurlijk kun je me ook een email sturen of bellen.
  Na ontvangst van de bestelling stuur ik je de rekening en als deze is voldaan ook de cadeaubon. Je kunt zelf de naam van de ontvanger en de schenker op de bon invullen. Ook is er een ruimte opengelaten om desgewenst een persoonlijk bericht te schrijven. Dit kan met pen, potlood of watervaste stift. De ontvanger van de bon kan zelf contact met me opnemen om een geschikte datum te prikken.

      Liever een fotoshoot cadeaubon per e-mail?

  Liever een fotoshoot cadeaubon per e-mail zodat je het zelf kunt printen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces via onderstaand bestel-formulier.

      Na de fotoshoot. 

  Foto’s worden na de shoot in hoge resolutie geleverd via We Transfer. Om het bestellen van o.a. foto’s, vergrotingen, afdrukken op canvas, hout of rvs makkelijker te maken, zal er ook een beveiligde fotopagina (webshop) worden aangemaakt.

      Offerte op maat. 

  Cadeaubonnen zijn ook leuk om te geven aan zakelijke relaties of aan medewerkers. Zoek je dus nog een origineel cadeau voor een jubileum, pensioen, loterij, veiling, kerstpakket of andere speciale gelegenheid? Ik stel graag mijn cadeaubonnen hiervoor beschikbaar.
  Overweeg je om meerdere cadeaubonnen (met korting) te bestellen, vraag dan een offerte op maat aan door op onderstaande button te klikken. Ook is het dan mogelijk om de cadeaubonnen van een eigen bedrijfslogo te voorzien.
Logo Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking logo

Bestelformulier fotoshoot cadeaubon.

* Dit bedrag is exclusief eventuele reis-en parkeerkosten voor de shoot. De reiskosten bedragen € 0,73 per gereden km vanuit Waalre (bij Eindhoven).
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.