Recente opdrachten

Om jullie een beeld te geven van wie of wat ik zoal voor de lens krijg zal ik in deze blogpost, met enige regelmaat, een gedeelte van mijn recente opdrachten laten zien. Een gedeelte omdat ik in verband met privacy niet alle foto’s kan, mag of wil plaatsen.

1-11-2019 Koude, zonnige familie fotoshoot op Strijp-S in Eindhoven.

De lage temperatuur en de daarbij behorende koude wind was geen belemmering voor deze familie om te stralen tijdens deze mooie dag. Strijp-S dat altijd in beweging is en garant staat voor creativiteit van deze fotograaf, vormde vandaag het decor voor een fotoreportage van deze warme familie.

portretfotografie en gezinsfotografie op Strijp-S Eindhoven familiefotografie Valkenswaard Waalre Veldhoven

portretfotografie en gezinsfotografie op Strijp-S Eindhoven familiefotografie Valkenswaard Geldrop Eersel

Fotoshoot familiefotografie en gezinsfotografie op Strijp-S Eindhoven familiefotograaf Valkenswaard Eersel Waalre

portretfotografie en gezinsfotografie op Strijp-S Eindhoven familiefotografie Valkenswaard Dommelen Veldhoven Fotoshoot familiefotografie en gezinsfotografie op Strijp-S Eindhoven familiefotograaf Noord Brabant Valkenswaard Eersel Waalre

 

14-6-2019 Bruidsreportage van Anne en Mitchell.

Een dag met alle ingrediënten om een trouwdag AF te maken. Alles was top geregeld en voorbereid; zon, gezellige gasten, een relaxed bruidspaar (met een geweldig gevoel voor humor), een fantastische locatie voor de fotoshoot, een grandioze locatie om te feesten (rijtuigenmuseum in Valkenswaard) met een super-attente en vriendelijke bediening en -niet te vergeten- een lach en een traan. Doe mij er zo nog maar een paar.

Bruidspaar Anne en Mitchell bij theehuis in ValkenswaardBruidspaar lachend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruidspaar Anne en Mitchell in theetuin in Valkenswaard.

Bruidspaar feest openend met rookkanon.

7-06-2019 Bruidsreportage in kasteel Groot Buggenum.

Wat een schitterende dag! In de ochtend veel zon. Soms wat TE veel maar daar wisten we gelukkig wel raad mee. In de avond koelde het wat af door een regenbuitje. En wat een locatie; het kasteel ” Groot-Buggenum” in Grathem bij Roermond. Een stralend en relaxed bruidspaar dat het als “Kasteelheer” en “Kasteelvrouwe” (voor een dag) zeer goed deed!

4-05-2019 Familie fotoshoot met cadeautjes.

Een mooie bewolking met een af en toe doorbrekende zon in Valkenswaard vormde de verlichting tijdens deze familie fotoreportage met verrassing. Verassing? Ik wist natuurlijk wel dat dit gezin twee hondjes zou meenemen, dat wel. Maar dat ze zo grappig waren wist ik niet! Deze soort “cadeautjes” maken voor mij een fotoshoot NOG leuker! En volgens mij hebben Bert en Kees zich ook prima vermaakt. Overigens zijn dit niet hun eigen namen. In het kader van de privacy heb ik ze andere namen gegeven.

Jonge Franse Bulldogs in zwart-wit

Fotoshoot-fotoreportage van gezin in Valkenswaard bij het Oude Wandelpark.

 

17-11-2018 Prins Peter d’n Urste van Mulkgat.

Altijd leuk om te doen; fotograferen voor/met carnaval. In Borkel en Schaft is Prins Peter d’n Urste verkozen tot Prins van Mulkgat. Zijn adjudant is zijn neef; Will de Krom.

Twee neven regeren in Mulkgat (Borkel en Schaft) met carnaval 2019

 

21-10-2018 Joe.

Wat een gave hond! Joe is een 1-jarige Rhodesian Ridgeback van Veerle en Pim. Hij voelde zich opperbest tussen de gevallen herfstbladeren. Omdat er van alles en nog wat beweegt in zo’n herfstbos had hij meer dan afleiding genoeg en verrichtte mijn piepend badeendje weer wonderen zodat Joe op het juiste moment toch naar mij keek.

Rhodesian Ridgeback reu in herfstbos, zwart wit foto

Rhodesian Ridgeback reu in herfstbos

Rhodesian Ridgeback reu zittend in herfstbos

Rhodesian Ridgeback reu in herfstbos, zwart wit fotografie

 

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.
kleding afstemmen voor fotoreportage_fotoshootRood herfstblad op grijze steen_Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking