Bedrijfsfotograaf - zakelijke fotografie - fotograaf voor bedrijven -

 BEDRIJFSFOTOGRAFIE

      Fotografie als marketingtool.

  Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste (en vaak onderschatte) instrumenten om te laten zien waar het bedrijf voor staat. Laat zien dat u veilig, schoon en zorgvuldig werkt. Met verstand van zaken en met ervaren, betrokken mensen. Of het nu een productieproces, techniek, bedrijfspand, evenement, winkel, in-en exterieur, beurs, showroom, kantoor of restaurant is, goede foto’s beïnvloeden de kijkers op een positieve manier en versterken het imago!

      Professionele uitstraling voor zowel reeds gevestigde als startende ondernemers.

  Ook voor een startende onderneming is bedrijfsfotografie belangrijk. Vaak gun je jezelf te weinig of geen tijd om aandacht aan de website en uitstraling van je bedrijf te besteden. Dat is echter wel belangrijk. Meestal kijken potentiële klanten namelijk eerst op uw website voor ze overwegen met u in zee te gaan. Het is dan ook noodzakelijk dat er recente foto’s op de website staan met een frisse, vriendelijke maar toch professionele uitstraling. Dit vergroot het vertrouwen naar de klant toe.

      Laat zien waar uw bedrijf voor staat.

  De inzetbaarheid van bedrijfsfoto’s is erg groot. De foto’s kunnen o.a. gebruikt worden voor het drukken van jaarverslagen, brochures, visitekaartjes, flyers en waardebonnen. Maar natuurlijk ook op de website en op social media wilt u beelden die de juiste uitstraling van uw bedrijf weergeven.

      Product fotografie.

  Goede beelden zorgen voor een betere verkoop! Goede productfotografie maakt het verschil tussen wel of niet verkopen. In de huidige tijd zijn wij steeds meer gericht op beelden. Een sterk beeld zorgt er namelijk voor dat jouw producten in het geheugen blijven zitten.
  Waar worden de beelden voor gebruikt?
  Wat je met de foto wilt lijkt misschien voor de hand liggend;  je wilt meer verkopen! Maar hoe pak je het aan. Hoe positioneer je je product en breng je dat onder de aandacht? Een goed begin is: je zet de beelden op je website en social media. Veel van mijn klanten gebruiken de beelden vervolgens ook voor drukwerk zoals een leaflet of brochure. Hang je vergrotingen aan de muur of wil je een mooie beursstand? Ik maak onder andere foto’s/productfotografie voor webshops, websites, social media, eCommerce, verpakkingen, beurzen en ingelijste vergrotingen.
  De fotografie kan plaatsvinden in de studio of op locatie. Tip; kijk ook even op mijn pagina over Productfotografie.
fotografie voor website en webshop_productfotografie_product fotografie
fotografie voor website en webshop_productfotografie_fotografie
fotografie voor website en webshop_productfotografie_fotografie

      Zakelijke portretfotografie.

  Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking verzorgd ook zakelijke portretfoto’s. Zakelijke portretfoto’s zijn een visitekaartje van uw bedrijf. Portretfoto’s kunnen een helpdesk, serviceafdeling of diensten visueel maken en met de juiste foto voor uitstraling, sympathie en herkenning zorgen in zowel interne als externe communicatie. Zaken doen is door het digitale tijdperk onpersoonlijker geworden maar een potentiële klant ziet graag vooraf met wie hij zaken doet.
  Een mooi portret of foto’s van het geleverde werk op uw bedrijfswebsite en social media is dan zeker geen overbodige luxe. We maken een reportage met een serie foto’s in een stijl die bij u en uw bedrijf past. Dit kan in de mobiele studio zijn, op locatie, in het bedrijfspand of voor een bedrijfsauto. Natuurlijk hoeft het maken van een fotoserie geen uren te duren; als ZZP-er weet ook ik dat tijd kostbaar kan zijn.
  Kortom; als u op zoek bent naar een professionele bedrijfsfotograaf en foto’s nodig hebt die een reëel beeld geven van u, uw medewerkers, producten en/of activiteiten, bent u bij Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking aan het goede adres!

           1. Tarief.
           1. Fotografie € 75,- per uur (exclusief btw).
           1. Reistijd/brandstofkosten € 0,60 per gereden km (exclusief btw) vanaf Waalre (mijn huisadres). Plus eventuele parkeerkosten. Specifieke nabewerking (zoals b.v. vrijstaand maken en het maken van compilaties) € 75,- per uur (exclusief btw).
 •       Algemene informatie.

   De overeengekomen prijs is altijd inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling. De foto’s zijn gelijk te gebruiken. Ik lever geen onbewerkte bestanden.
   De selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen. De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering en/of onverwachte facturen achteraf! De foto’s worden in hoge resolutie geleverd via We Transfer.
   Een vrijblijvende prijsindicatie/offerte ontvangen? Of zijn er nog vragen? Neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier. Liever bellen? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.

        Referenties:

  fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
  fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
  fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
  paccar_parts_logo
  gemeente-waalre
  fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
  universale-logo
  logo-scout-mobility
  draka_prysmian-group
  samenloop-voor-hoop_bw
  error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.