Bedrijfsfotograaf - zakelijke fotografie - fotograaf voor bedrijven -

 bedrijfsfotografie

      Fotografie als marketingtool.

  Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste (en vaak onderschatte) instrumenten om te laten zien waar het bedrijf voor staat. Laat zien dat u veilig, schoon en zorgvuldig werkt. Met verstand van zaken en met ervaren, betrokken mensen. Of het nu een productieproces, techniek, bedrijfspand, evenement, winkel, in-en exterieur, beurs, showroom, kantoor of restaurant is, goede foto’s beïnvloeden de kijkers op een positieve manier en versterken het imago!

      Professionele uitstraling voor zowel reeds gevestigde als startende ondernemers.

  Ook voor een startende onderneming is bedrijfsfotografie belangrijk. Vaak gun je jezelf te weinig of geen tijd om aandacht aan de website en uitstraling van je bedrijf te besteden. Dat is echter wel belangrijk. Meestal kijken potentiële klanten namelijk eerst op uw website voor ze overwegen met u in zee te gaan. Het is dan ook noodzakelijk dat er recente foto’s op de website staan met een frisse, vriendelijke maar toch professionele uitstraling. Dit vergroot het vertrouwen naar de klant toe.
Bedrijfsfotografie_zakelijke fotoshoot

      Persoonlijke bedrijfsfotografie.

  Indien gewenst kom ik langs voor een uitgebreide intake. Wat past bij het bedrijfsimago? Wat zijn de wensen van belanghebbenden in het bedrijf? Afhankelijk daarvan maken we een plan voor bijvoorbeeld product fotografie, fotografie van het productieproces, de werknemers of een werk dat gereed is.

      Stockfoto’s zijn vaak onpersoonlijk.

  Het zakelijk gebruik van stockfoto’s is de laatste jaren nogal gestegen. Deze foto’s worden echter – over het algemeen – niet als representatief voor de betreffende onderneming gezien. Geef websitebezoekers daarom een reëel beeld en maak je bedrijfswebsite persoonlijk door gebruik van eigen foto’s.

      Laat zien waar uw bedrijf voor staat!

  De inzetbaarheid van bedrijfsfotografie is erg groot. De foto’s kunnen o.a. gebruikt worden voor het drukken van jaarverslagen, brochures, visitekaartjes, flyers en waardebonnen. Maar natuurlijk ook op Google Maps, uw website en op social media zullen de beelden de juiste uitstraling van uw bedrijf weergeven.

      Vergroot uw zichtbaarheid op Google Maps.

  Veel (potentiële) klanten vinden het lastig om het beste restaurant, hotel of de beste leverancier te kiezen. Met goede foto’s voegt u nog meer beleving aan uw website toe. Zo helpt u hen bij het maken van de juiste keuze. Laat uw klanten online uw bedrijf beleven, want een foto zegt meer dan 1000 woorden en zo vergroot u het vertrouwen in uw bedrijf. Een professionele fotograaf kan u daarbij helpen.

      Hoe effectief is de eerste indruk op Google?

  Mijn portfolio aan Google Maps foto’s is in totaal ongeveer 7 miljoen keer bekeken, dat is veel, maar ik doe dit werk dan ook al meer dan vier jaar. Voor individuele locaties is 100.000 x binnen enkele jaren heel normaal.
  Onderzoek onder restaurants leverde recent de volgende resultaten op:
  50% Van de bezoekers die bedrijfsfoto’s op Google bekeken, klikten door om te reserveren (20% meer dan bezoekers die bedrijfsfoto’s niet bekeken!). 84% Van de klanten zei dat bedrijfsfoto’s een rol had gespeeld bij het kiezen van een restaurant. Voeg dus foto’s toe aan Google. Foto’s van uw interieur, exterieur, medewerkers, productieproces en parkeergelegenheid. Let op; het portretrecht is hier van toepassing. U moet toestemming hebben van medewerkers en klanten om foto’s van hen te publiceren. Als u mij de foto’s laat maken, kan ik desgewenst zo fotograferen dat hun gezichten niet of niet herkenbaar in beeld zijn.
zichtbaarheid op Google Maps
zichtbaarheid op Google Maps

      Product fotografie.

  Goede beelden zorgen voor een betere verkoop! Goede productfotografie maakt het verschil tussen wel of niet verkopen. In de huidige tijd zijn wij steeds meer gericht op beelden. Een sterk beeld zorgt er namelijk voor dat jouw producten in het geheugen blijven zitten. Waar worden de beelden voor gebruikt?
  Wat je met de foto wilt lijkt misschien voor de hand liggend; je wilt meer verkopen! Maar hoe pak je het aan? Hoe positioneer je je product en breng je dat onder de aandacht? Een goed begin is: je zet de beelden op je website en social media. Veel van mijn klanten gebruiken de beelden vervolgens ook voor drukwerk zoals een leaflet of brochure. Hang je vergrotingen aan de muur of wil je een mooie beursstand? Ik maak onder andere foto’s/productfotografie voor webshops, websites, social media, e-commerce, verpakkingen, beurzen en ingelijste vergrotingen.
  Bedrijfsfotografie door Fred de Krom kan plaatsvinden in de studio of op locatie.

          Tip; kijk ook even op mijn pagina over productfotografie.

      Zakelijke portretfotografie.

  Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking verzorgd ook zakelijke portretfoto’s. Professionele portretfoto’s zijn een visitekaartje van uw bedrijf. Portretfoto’s kunnen een helpdesk, serviceafdeling of diensten visueel maken en met de juiste foto voor uitstraling, sympathie en herkenning zorgen in zowel interne als externe communicatie. Zaken doen is door het digitale tijdperk onpersoonlijker geworden maar een potentiële klant ziet graag vooraf met wie hij zaken doet.
  Een mooi portret of foto’s van het geleverde werk op uw bedrijfswebsite en social media is dan zeker geen overbodige luxe. We maken een reportage met een serie foto’s in een stijl die bij u en uw bedrijf past. Dit kan in de mobiele studio zijn, op locatie, in het bedrijfspand of voor een bedrijfsauto. Natuurlijk hoeft het maken van een fotoserie geen uren te duren; als ZZP-er weet ook ik dat tijd kostbaar kan zijn.

      Professionele portretfoto’s van uw medewerkers.

  Professionele portretfotografie van medewerkers is belangrijk. Dit creëert persoonlijkheid. De foto’s kunnen worden geplaatst op een ‘over ons’-pagina of ‘wie zijn wij’. De klant krijgt zo een goed beeld van het team. Daarnaast zijn portretfoto’s ook vaak een cadeautje naar de medewerkers toe. Zij kunnen de foto’s namelijk ook zelf gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn. Bij zo’n portretten fotoshoot is de achtergrond erg belangrijk. Ik kijk naar wat het best past bij het bedrijf of bij een specifieke campagne. Wilt u graag de foto’s in een (mobiele) studio? Dan kun je kiezen voor een lichte, grijze of donkere achtergrond. Gepersonaliseerde achtergronden (met bv het bedrijfslogo) zijn natuurlijk ook mogelijk.
  We maken een serie foto’s en iedereen mag zelf haar/zijn favoriete foto uitkiezen. Zo weten we zeker dat iedereen tevreden is. De foto’s ontvangt u in hoge kwaliteit zonder logo of watermerk.
  Kortom; als u op zoek bent naar een professionele bedrijfsfotograaf en foto’s nodig hebt die een reëel beeld geven van u, uw medewerkers, producten en/of activiteiten, bent u bij Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking aan het goede adres!

      Zakelijke portretfotografie en bedrijfsfotografie. Wat kost het?

      Kledingadvies voor zakelijke portretfoto’s.

  Wees representatief voor je bedrijf, maar blijf wel jezelf.
  Vermijd wit. Een wit overhemd onder een donker colbert kan echter wel.
  Vermijd schreeuwende kleuren met contrastrijke patronen (zoals Hawaii shirts en zwart-wit geblokt).
  Vermijd ook teksten op de kleding.
  Wees representatief voor het bedrijf, maar niet overdressed.

      Algemene informatie.

  De overeengekomen prijs is bij bedrijfsfotografie inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling. De foto’s zijn gelijk te gebruiken. Ik lever geen onbewerkte bestanden.
  De selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen. De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering en/of onverwachte facturen achteraf! De foto’s worden in hoge resolutie geleverd via We Transfer. Alle bedragen op deze pagina zijn excl. BTW.
  Een vrijblijvende prijsindicatie/offerte ontvangen? Of zijn er nog vragen? Neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier. Liever bellen? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.

      Referenties:

fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
Azero Interiors
Gemeentelogo Weert
Gard en Care logo
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.