Overzetten video en film digitaliseren naar usb stick of harde schijf Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking Eindhoven Valkenswaard Geldrop Waalre Veldhoven Noord Brabant

video en film overzetten

      Laat uw dierbare herinneringen niet verloren gaan!

  Naast fotografie en beeldbewerking kan ik ook het digitaliseren (video en film overzetten) van oud filmmateriaal voor u verzorgen. Uiteraard gebeurt ook dit op professionele wijze en met grote zorg. Een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs!
  Het bewerken van uw films zoals meerdere films achter elkaar monteren en/of gedeeltes uit de films verwijderen kan ik helaas niet voor u verzorgen.
Soort film Prijs
16 mm. Prijs op aanvraag
Super 8 € 1,50 per minuut
Dubbel 8 € 1,50 per minuut
Single 8 € 1,50 per minuut
 VCC € 17,50 per kant
VHS € 15,- per band
Super VHS € 15,- per band
VHS-C € 15,- per band
H 8 € 15,- per band
DV € 15,- per band
DV CAM € 27,50 per band
DVD € 15,- per disc
Betamax € 25,- per band

      Gratis proef laten maken.

  Wilt u eerst de kwaliteit beoordelen voordat u uw video of film laat overzetten? Geen probleem! Vraag gerust naar een gratis proef DVD. U bent verder tot niets verplicht.

      Service en garantie.

  Omdat u niet altijd meteen tijd heeft om alle films te bekijken, kan het gebeuren dat u pas na een lange tijd ontdekt dat er een fout is ontstaan. Mocht u problemen krijgen met een product van dat ik voor u heb omgezet, dan kunt u altijd terugkomen en zal ik u kosteloos helpen.

      Verzending.

  Als u niet in staat bent het materiaal op te komen halen dan bied ik de mogelijkheid om het per post te versturen. Dit gebeurt altijd via TNT post. De pakketten worden verzekerd en aangetekend terug gestuurd onder rembours. Op deze manier probeer ik het zo veilig mogelijk te versturen. De verzendkosten verschillen per pakket en daarom zit dit niet standaard bij de prijs inbegrepen.

      Nog vragen over het video en film overzetten?

  Via het contactformulier kunt u om meer informatie vragen. U mag natuurlijk ook altijd bellen (06 189 861 99).
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.