sportfotografie-hockeyinterland-dames-nederland-spanje-2016-fred-de-krom-fotografie-beeldbewerking_05_3

sportfotografie

    Sportfotografie is vaak het “pakken” van de juiste momenten in een “split second”. Dit kunnen verschillende momenten in een wedstrijd zijn: het maken van hét punt, inspanning, concentratie, vreugde en/of verdriet van een speler. Een mooi actiemoment. En niet te vergeten de emotie, ontlading en teleurstelling die vaak bij sport komt kijken. Winnen en verliezen liggen heel dicht bij elkaar en dat kan hele mooie foto’s opleveren.
    En wat te denken van dingen die zich afspelen buiten het veld? Ook daar gebeurt van alles wat interessant zou kunnen zijn voor mooi en goed beeldmateriaal: trainers met hun spanning en blijdschap, coaches met passie, beleving en trots. En natuurlijk het publiek/supporters met hoop, teleurstelling en clubliefde. Hierdoor is sportfotografie zo speciaal en gewaardeerd. Een goede sportfotograaf ontgaat niets. Graag leg ik al die momenten van jou, jouw team of vereniging voor je vast.
    Aangezien sportfotografie zo specifiek is, is daar zo snel geen prijskaartje aan te hangen. Zo ben ik per uur, wedstrijd, toernooi of per dagdeel in te schakelen. U kunt mij zelfs inzetten voor één enkele teamfoto. Als u mij uw wensen kenbaar maakt, stuur ik u z.s.m. een vrijblijvende prijsopgave.
    Zijn er verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer 06 189 861 99.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.