Zwanger stel bij ven, voor berkenbos in Valkenswaard.

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie op locatie. Spontane en ongedwongen fotografie!

  Een zwangerschap is een heel bijzonder moment in je leven. Steeds meer vrouwen kiezen er dan ook voor dit mooie moment vast te leggen door middel van een zwangerschaps fotoshoot.

Waarom een fotoshoot tijdens je zwangerschap!

  Tijdens je zwangerschap verandert er veel. Je groeit letterlijk en figuurlijk en de tijd vliegt voorbij. Daarom is het heel bijzonder om jouw zwangerschap op een mooie en persoonlijke manier vast te laten leggen door de professionele fotograaf. Zodat je, als je later de foto’s terugkijkt, weer weet hoe het voelde.

Wanneer zwangerschapsfotografie inplannen?

  Zwangerschapsfotografie vindt meestal plaats rond de 30-35 weken zwangerschap. Rond deze periode is je buik vaak al heel mooi rond en ben je zelf meestal nog mobiel en fit genoeg. Dit is natuurlijk per persoon verschillend, dus eerder of later een fotosessie inplannen is zeker ook mogelijk!

Waar vindt de fotosessie plaats?

  De fotosessies vinden meestal op locatie plaats. Dit kan een plek zijn die veel voor jullie betekent. Eventueel kan ik ook bij jou thuis langskomen voor een fotosessie. Partner, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom tijdens de fotosessie!

     Hoe werkt zo’n zwangerschaps fotoshoot?

  Wij ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en tijdstip. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur. Voor het mooiste resultaat geef ik jullie, indien nodig, tijdens het fotograferen kleine aanwijzingen. Belangrijk is dat je je happy voelt. Dat zie je terug in de foto’s.

     Na de fotosessie.

  Tijdens de reportage maak ik redelijk wat foto’s. Ik selecteer alleen de leukste en beste foto’s en bewerk daarna de geselecteerde foto’s. Waar nodig worden storende elementen weggewerkt. Ongeveer een week na de fotoshoot ben ik gereed met alle bewerkingen en stuur jullie via WeTransfer een link om de bestanden te downloaden. Tevens krijgt elke zwangerschapsfotografie-klant na de fotoshoot een eigen, met code beveiligde pagina. Hierdoor kun je snel alle foto’s aan jullie vrienden en familie laten zien en kan men eenvoudig foto’s, vergrotingen, afdrukken op hout, rvs , canvassen etc. bestellen. Deze fotopagina blijft 6 maanden online.

     Wat kost zwangerschapsfotografie?

Zwangerschapsfotografie op locatie
 • Fotografie van jou en je partner.
 • Ongeveer 1 uur fotografie.
 • 20-30 foto's (digitaal).
 • Combinatie van kleur en zwart-wit.
 • Inclusief professionele digitale nabewerking en een
 • Persoonlijke (beveiligde) online fotogalerij.

€ 199,-

fotoshoot boeken

Album

Graag wil ik je de mogelijkheid bieden om de foto's die ik heb gemaakt tijdens de zwangerschaps fotoshoot, door mij te laten verwerken in een mooi album. Ik maak dan een lay-out van het album waarna we, voordat het album gedrukt wordt, samen overleggen welke foto's er in mogen blijven en welke eventueel niet.

Opmaak en kwaliteit.
Het luxe fotoboek dat ik bij zwangerschapsfotografie lever wordt door mij digitaal samengesteld en ontworpen. Deze handgemaakte boeken zijn van professionele kwaliteit en gedrukt op professioneel fotopapier en hebben een lederen kaft. De natuurlijke UV-bescherming van het hoogwaardige fotopapier beschermt de foto's jarenlang tegen de aantasting door straling van de zon. Uiteraard zijn er allerlei mogelijkheden qua formaat en aantal pagina’s.

Ontwerp en levering. Voordat het album naar de drukker gaat krijg je het door mij gemaakte ontwerp eerst als PDF te zien. Pas als je akkoord bent met de gebruikte foto's en indeling, gaat het ontwerp naar de drukker en is het album na zo’n 14 dagen gereed.

Het albumformaat is 15x15 cm. Hierin gaan ongeveer 26 foto's. De prijs is EUR 99,-

Natuurlijk zijn er meerdere formaten en meer pagina's mogelijk. Prijzen op aanvraag.

  De genoemde prijzen zijn exclusief reistijd/brandstofkosten à € 0,73 per gereden km vanaf Waalre (mijn huisadres). Het tarief is inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte en uitstraling. De beelden zijn gelijk te gebruiken. Er worden geen onbewerkte beelden geleverd.

         Tips:

Knop naar de fotoshoot op locatie pagina

            Cadeautip; Cadeaubon voor een fotoshoot op locatie!

            Kijk ook eens op mijn pagina “Kledingtips voor fotoshoots”.

            Als je meer voorbeelden wilt zien klik je hieronder op de  “Portfolio”-button.

error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.