confetti op feest_snippers_Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking

SPANDOEK ONTWERP

    Binnenkort een evenement voor de boeg maar geen idee (of tijd) om zelf iets te bedenken, laat staan maken? Wat te denken van een banner in de tuin of voor de deur met foto’s en/of uitspraken van het betrokken feestvarken! Een origineel en persoonlijk cadeau dat nog jaren voor een glimlach zal zorgen!

      Hoe werkt het?

    Je stuurt mij foto’s (digitaal of analoog) en wat meer informatie (interesses, hobby’s, uitspraken) van de betrokkene(-n). Na ontvangst ga ik met het ontwerp aan de slag (de standaard grootte in 80×100 cm.). Hierna stuur ik het ontwerp als PDF op en na goedkeuring stuur ik een factuur. Wanneer die is voldaan gaan we het ontwerp op een premium zeil afdrukken. Dit hoogwaardige vrachtwagendoek is licht-en weerbestendig. Na ongeveer een dag of 10 is het persoonlijke spandoek gereed en wordt deze naar u verstuurd.

      De prijs.

    De prijs voor het ontwerpen en leveren van 1 spandoek 80×100 cm. van hoogwaardig vrachtwagenzeil is € 89,- (incl. btw), excl. verzendkosten. Natuurlijk is het ook mogelijk om mij doeken voor zakelijke toepassingen te laten ontwerpen en leveren. Prijzen op aanvraag.
    Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?
Powered by
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.