Fotoshoot cadeaubon_Foto waardebon_geef een fotoshoot cadeau_fred de krom fotografie Eindhoven_Weert_Valkenswaard_Dommelen_Helmond_Geldrop

montagehandleiding spandoekframe

  Algemene tip; draai de inbusbouten niet TE vast. Dit voorkomt het scheuren van de aluminium buizen!
  1. Neem de twee onderste steunen (met gemonteerd T-stuk) en leg ze ongeveer een meter uit elkaar op de grond. Zorg hierbij dat de inbusbouten aan de binnenkant zitten. Controleer of de bovenste inbusbouten van de reeds geplaatste T-stukken niet te veel naar binnen zijn gedraaid. Is dit wel het geval, dan losser draaien met de meegeleverde inbussleutel.
  2. Pak nu de twee rood-gemerkte buizen en plaats ze in de T-stukken van de steunen die op de grond liggen. Draai nu de bovenste bouten van het T-stuk aan tot de buizen vastzitten.
  3. Plaats hierop de buis voorzien met twee T-stukken (rood op rood). Zorg ervoor dat de inbusbouten aan de achterkant zitten.
  4. Neem nu de twee zwart-gemerkte buizen en plaats deze boven in de zojuist geplaatste T-stukken (zwart op zwart). Draai nu de bovenste bouten van het T-stuk aan tot de buizen vastzitten.
  5. Pak vervolgens de laatste buis (met bevestigde kniestukken) en schuif deze over de zwart-gemerkte buizen. Let ook hier op dat de gekleurde merktekens aan de achterkant zitten.
  6. Draai nu de laatste inbusbouten vast en controleer de andere voor de zekerheid ook nog even. Het frame is nu gereed voor gebruik. Let op: vast is vast!
  7. Check of de reeds bevestigde elastieken met haken op gelijkmatige afstand van elkaar zitten. Zo niet, dit herstellen door ze te verschuiven.
  8. Neem nu het geleverde spandoek en plaats (vanaf de achterzijde) de haken in de bovenste ogen van het doek. Vervolgens de onderste, linkse en rechtse haken.
  Heb je verder nog vragen over de montage handleiding spandoekframe? Aarzel dan niet en stel deze via het contactformulier. Liever bellen? Je kan mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.
error: Copyright Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking.