Overzetten video en film digitaliseren naar usb stick of harde schijf Fred de Krom Fotografie en Beeldbewerking Eindhoven Valkenswaard Geldrop Waalre Veldhoven Noord Brabant

VIDEO EN  FILM OVERZETTEN

  Laat uw dierbare herinneringen niet verloren gaan en laat mij uw video’s en films overzetten naar een USB-stick, DVD of een externe harde schijf.
  Naast fotografie en beeldbewerking kan ik ook het digitaliseren (video en film overzetten) van oud filmmateriaal voor u verzorgen. Uiteraard gebeurt ook dit op professionele wijze en met grote zorg. Een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs!
  Video en film overzetten.
  Videobanden met kostbare momenten blijven bewaard voor de toekomst. Iedereen heeft vast nog wel ergens oude videobanden weggestopt in een doos. Dit zijn vaak films van belangrijke gebeurtenissen zoals geboortes, bruiloften of andere kostbare momenten. Deze films staan vaak nog op videobanden of ander oud filmmateriaal en zijn daarom vaak niet meer af te spelen. Het nadeel van dat materiaal is dat het, mede door blootstelling aan vocht en stof, snel slijt waardoor de kwaliteit van de film hard achteruit gaat. Om dit te voorkomen kunt u het materiaal laten digitaliseren. Dit houdt in dat al het filmmateriaal op een DVD, USB-stick of harde schijf wordt gezet. Op deze manier blijft de kwaliteit hetzelfde of wordt zelfs nog beter maar behoudt u nog wel authentieke sfeer van uw originele film. Er gaat geen minuut verloren van uw filmmateriaal en het kan weer jarenlang mee.
  Prijzen.
  U betaalt geen opstartkosten, dus ook voor de kortste filmpjes kunt u bij mij terecht! Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen die ik hanteer voor het omzetten van uw materiaal. Voor de onderstaande prijzen geldt dat mogelijke verzendkosten niet inbegrepen zijn.
foto_wit
Overzetten van video en film op usb stick Fred de Krom Fotografie en beeldbewerking
foto_wit
foto_wit
dvd-fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking-omzetten-film-en-video-naar-dvd
foto_wit
foto_wit
Soort film Prijs
16 mm. Prijs op aanvraag
Super 8 € 1,25 per minuut
Dubbel 8 € 1,25 per minuut
Single 8 € 1,25 per minuut
 VCC € 15,- per kant
VHS € 12,50 per band
Super VHS € 12,50 per band
VHS-C € 12,50 per band
H 8 € 12,50 per band
DV € 12,50 per band
DV CAM € 25,- per band
DVD € 12,50 per disc
Betamax € 20,- per band
foto_wit
  Gratis proef laten maken voordat u uw video en film laat overzetten.
  Wilt u eerst de kwaliteit beoordelen? Geen probleem! Vraag gerust naar een gratis proef DVD. U bent verder tot niets verplicht.
  Service en garantie.
  Omdat u niet altijd meteen tijd heeft om alle films te bekijken, kan het gebeuren dat u pas na een lange tijd ontdekt dat er een fout is ontstaan. Mocht u problemen krijgen met een product van dat ik voor u heb omgezet, dan kunt u altijd terugkomen en zal ik u kosteloos helpen.
  Verzending.
  Als u niet in staat bent het materiaal op te komen halen dan bied ik de mogelijkheid om het per post te versturen. Dit gebeurt altijd via TNT post. De pakketten worden verzekerd en aangetekend terug gestuurd onder rembours. Op deze manier probeer ik het zo veilig mogelijk te versturen. De verzendkosten verschillen per pakket en daarom zit dit niet standaard bij de prijs inbegrepen.
  Nog vragen?
  Via het contactformulier kunt u om meer informatie vragen. U mag natuurlijk ook altijd bellen (06 189 861 99).
Contact