fotografie-van-feesten-en-evenementen_glazen-in-paars-licht_fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking

EVENEMENTENFOTOGRAFIE

  U wilt van uw evenement een professionele reportage laten maken die u kunt gebruiken voor promotie of een volgend evenement, of om mensen een indruk te geven van het evenement op internet of in de media. Ik maak een professioneel verslag van uw activiteiten en fotografeer de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan openingen, seminars, congressen, zakelijke bijeenkomsten, lancering van een nieuw product, een zakenborrel, bedrijfsuitje of een prijsuitreiking.
  De overeengekomen prijs is inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling. De foto’s zijn gelijk te gebruiken. Ik lever geen onbewerkte bestanden.
  De selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen. De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering en/of onverwachte facturen achteraf!
  De foto’s worden in hoge resolutie geleverd via We Transfer, email of DVD.
  Een offerte/prijsindicatie ontvangen? Stuur een bericht via het contactformulier. Liever bellen? U kunt mij bereiken via 06 189 861 99.
  Prijzen.
  Reportage of (sfeer)foto’s van uw evenement.
  Prijs op basis van een uurtarief van € 75,- (exclusief btw).
  Reistijd/brandstofkosten € 0,60 per gereden km (exclusief btw) vanaf Waalre (mijn huisadres). Plus eventuele parkeerkosten.
  Specifieke nabewerking (zoals b.v. vrijstaand maken en het maken van compilaties) € 75,- per uur.
  Alle prijzen zijn excl. BTW.