fred-de-krom-fotografie-en-beeldbewerking_eindhoven_valkenswaard_veldhoven_geldrop_waalre_3

Bedrijfsfotografie

  Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste (en vaak onderschatte) instrumenten om te laten zien waar het bedrijf voor staat. Laat zien dat u veilig, schoon en zorgvuldig werkt. Met verstand van zaken en met ervaren, betrokken mensen. Of het nu een productieproces, techniek, bedrijfspand, evenement, winkel, in-en exterieur, beurs, showroom, kantoor of restaurant is, goede foto’s beïnvloeden de kijkers op een positieve manier en versterken het imago!
  Ook voor een startende onderneming is bedrijfsfotografie belangrijk. Vaak gun je jezelf te weinig of geen tijd om aandacht aan de website en uitstraling van je bedrijf te besteden. Dat is echter wel belangrijk. Meestal kijken potentiële klanten namelijk eerst op uw website voor ze overwegen met u in zee te gaan. Het is dan ook noodzakelijk dat er recente foto’s op de website staan met een frisse, vriendelijke maar toch professionele uitstraling. Dit vergroot het vertrouwen naar de klant toe.
  De inzetbaarheid van bedrijfsfoto’s is erg groot. De foto’s kunnen o.a. gebruikt worden voor het drukken van jaarverslagen, brochures, visitekaartjes, flyers en waardebonnen. Maar natuurlijk ook op de website en op social media wilt u beelden die de juiste uitstraling van uw bedrijf weergeven. Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking verzorgd ook zakelijke portretfoto’s. Zakelijke portretfoto’s zijn een visitekaartje van uw bedrijf. Portretfoto’s kunnen een helpdesk, serviceafdeling of diensten visueel maken en met de juiste foto voor uitstraling, sympathie en herkenning zorgen in zowel interne als externe communicatie. Zaken doen is door het digitale tijdperk onpersoonlijker geworden maar een potentiële klant ziet graag vooraf met wie hij zaken doet.
  Een mooi portret of foto’s van het geleverde werk op uw bedrijfswebsite en social media is dan zeker geen overbodige luxe. We maken een reportage met een serie foto’s in een stijl die bij u en uw bedrijf past. Dit kan in de mobiele studio zijn, op locatie, in het bedrijfspand of voor een bedrijfsauto. Natuurlijk hoeft het maken van een fotoserie geen uren te duren; als ZZP-er weet ook ik dat tijd kostbaar kan zijn.
  Kortom; als u op zoek bent naar een professionele bedrijfsfotograaf en foto’s nodig hebt die een reëel beeld geven van u, uw medewerkers, producten en/of activiteiten, bent u bij Fred de Krom Fotografie & Beeldbewerking aan het goede adres!

  Tarief.
  Fotografie € 75,- per uur (exclusief btw).
  Reistijd/brandstofkosten € 0,60 per gereden km (exclusief btw) vanaf Waalre (mijn huisadres). Plus eventuele parkeerkosten. Specifieke nabewerking (zoals b.v. vrijstaand maken en het maken van compilaties) € 75,- per uur (exclusief btw).
  De overeengekomen prijs is inclusief selectie en “standaard” nabewerking van de geselecteerde beelden. Deze beelden zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor o.a. uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling. De foto’s zijn gelijk te gebruiken. Ik lever geen onbewerkte bestanden.
  De selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen. De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering en/of onverwachte facturen achteraf! De foto’s worden in hoge resolutie geleverd via We Transfer.
  Een vrijblijvende prijsindicatie/offerte ontvangen? Of zijn er nog vragen? Neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier. Liever bellen? U kunt mij bereiken via het telefoonnummer: 06 189 861 99.

REFERENTIES

fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
paccar_parts_logo
gemeente-waalre
fotografie-fotograaf-reportages-fred de krom fotografie en beeldbewerking
universale-logo
logo-scout-mobility
draka_prysmian-group
samenloop-voor-hoop_bw